2017. október 27., péntek

FÉLÁRON!!! Vakondriasztó földikutya cickány pocok ürge ellen is 2 db van - Jelenlegi ára: 15 500 Ft


A licit tárgya: vakond riasztó
FÉLÁRON!!!  új ára darabonként 49, 99 Euro volt akcióban, KATT IDE! és IDE!
Az egyik új, a másik 5 hónapot használt!!!
Német gyártmány!!! nem gagyi kínai!!!
Édesapám hagyatékából maradt, neki vásároltam egyszer karácsonyra, Németországban, mikor kint dolgoztam.
Meggyűlt a baja a vakondokkal a kertben, és a földikutyákkal, amik a pincéjét "ásták, és aknázták alá". Nem volt szüksége kettőre, megoldotta az eggyel is. Tavasszal kirakta, nyárra eltűntek. Azóta a garázsomban porosodnak, nekem nincs szükségem rájuk, ezért adom el.
Az egyik vadiúj, a másik 5 hónapot volt a földben.
A rozsdamentes fémhengert kell a földbe ledugni, vagy leásni. A kibocsájtott rezgések hatására az állatokat "hallótávolságon" kívülre menekülnek. Kisebb kert esetében elég egy darab belőle. Nagyobb kert esetén egymástól két távolabbi pontokon kell elhelyezni őket.
Ami nagyon fontos! A gagyi, olcsó riasztókat nem szabad megvenni, mert nincs más benne, mint egy hatástalan ultrahang generátor, vagy egy excenter motor. Ez utóbbi egy-két hét alatt lezabálja az elemeket. De nem ez a legfontosabb. A földigilisztákat űzi a felszínre, ott megdöglenek, vagy a madarak összeszedik őket. A vakond elhagyja a terepet élelem hiányában, vagy éhen pusztul. A giliszták pedig nem fejtik ki a továbbiakban jótékony hatásukat a földre. Ebben egy frekvenciagenerátor van (képen látható), ami a hallható és nem hallható tartományban generál időben változó és váltakozó magasságú rezgéseket. A gilisztákra, és egyéb alacsonyabb rendű élőlények számára nem zavaró, csak az emlősökre van riasztó hatással. Véletlen generálja a rezgéseket, hogy ne szokják meg az állatok. Az oszcillációk különböző hosszúságúak és frekvenciájúak, különböző időközönként (15-75 sec. ) vannak végrehajtva. Akadálymentes hatást fejt ki 20-30 m-es körzetben, kb 1-2. 000 m² -es terülen (laza talajon valamivel kevesebb). Ártalmatlan a gyermekek és háziállatok számára. Folyamatos üzemben kb. 8 hónapig üzemel új elemekkel.
Felépítése időjárásálló, eloxált alumíniumból készült.
Ezt mind vásárláskor az eladó mondta, és a leírásában is ez szerepelt.
Van sok más termékem édesapám hagyatékából: vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, száraz-nedves kettősköszörű, 8 db-os sramli zene CD gyűjtemény, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, parkolásgátló, más néven parkolóőr, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, egy szintén újszerű Ryoby RPT400 teleszkópos elektromos sövényvágó, állítható magasságú munkaasztal, satupad, Norton kerti kút, Karaván visszapillantó tükör, E. A. Albert&Co. antik bécsi fekete pianínó, stb... érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van sok más termékem is, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-17 14:28 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése