2017. december 1., péntek

Fehér Lumia 640 Dual SIM eladó, gyárilag független, WP10 - Jelenlegi ára: 13 500 Ft

Eladó a képen látható smartphone. Sajátom volt, egy ideje használaton kívüli, csak navigációnak tartva. Immár annak is felesleges nálam. WP10 van rajta, 8. 1-ről lett frissítve, hibátlan minden funkciója. A hátlapon két nagyon apró deform van a sarokban, igyekeztem fényképezni, nehezen észlelhető. A kijelző és a kamera is hajszálkarcmentes. Az akku a gyári értékek kb. 90%-át tudja. Két SIM-et kezel egyszerre, gyárilag független eszköz. Jár hozzá egy fekete flip tok és a gyári töltője ill. törésmentes doboza. Mindenféle mókolástól és szerviztől mentes. Nincsen rajta hitel, nincs hálózati korlátozás alatt. Szerintem szép állapotban van.
A papírjait szerintem nem tudom előkeresni, költözéskor igencsak lába kélt. A képen látható doboz a sajátja. A készülék hazai legális forgalomból származik és ebben a hónapban második éves, szóval nem is törném magam a papírokért. Egyszerű ajándéknak is tökéletes.
Specifikációk (nem kommentelhető oldalon): https: //www. cnet. com/products/microsoft-lumia-640-dual-sim-black-3g-hspa-plus-8-gb-gsm-smartphone/specs/
Ha leütötted kérlek jelentkezz 3 napon belül. Személyesen átvehető vagy a postával tudom küldeni, futárral nem. Külföldre nem postázok. A postai költséget majd pontosítom annak megfelelően, hogyan szeretnéd megkapni.

Jelenlegi ára: 13 500 Ft
Az aukció vége: 2017-12-15 15:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése