2018. január 24., szerda

Királykék színben,újszülött kortól használható 2:1-ben autósülés fejszűkítő betét,vastag párnázattal - Jelenlegi ára: 4

Eladó egy királykék színű, pamut anyagú, vastag, körbe a fejrésznél párnázott csecsemő autósülésbe való fejszűkítő párna, amely kétféleképp is használható.
Az egyik variációban teljes hosszában behelyezhető az autósülésbe és be is fűzhető a biztonsági övvel. Ilyenkor végig védi a gyermek derekát is, egész a láb részig. Ezt a használatot célszerű már nagyobb, akár 5-6 hónapos babánál alkalmazni, mikor már nem szempont a popsi rész megemelése.
A másik variációban akkor érdemes használni, mikor még újszülött vagy pár hónapos a kisbaba, ilyenkor az alsó részt alá kell hajtani és ezáltal megemelve lehet betenni a csecsemő autósülésbe. Ennek az a funkciója, hogy az újszülött popsi részét megemelve kényelmes tartást biztosítson az utazás alatt, kényelmes is a babának valamint a 3 pontos biztonsági öv is a megfelelő helyen fog haladni a gyermek testén, mivel az autósülések többsége hosszabb modell.
Az anyaga jól mosható, hamar száradó pamut anyag, tehát télen melegíti a babát, nyáron pedig felszívja a nedvességet a gyermek alól.
Hibátlan állapotú, hisz nem lehet elhasználni, mert gyakorlatilag a babánk fejlődési menetétől függően hamar kikerül a gyermek alól, ez lehet fél éves korban egy nagyobb gyermeknél, kisebb súllyal született babáknál, akár egy éves korig is használható.
A képeken látható autósülés is eladó, fent van a honlapon fejszűkítővel és anélkül is.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a csecsemő fejszűkítőt !   Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját  az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 4 364 Ft
Az aukció vége: 2018-02-14 11:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése