2020. február 23., vasárnap

Daisy Powerline 1200, Co2, BB-s légpisztoly. - Jelenlegi ára: 26 000 Ft

Eredeti dobozával, papírjaival, számlájával.
Az amerikai ROGERS cég produktuma. Nálunk meglehetősen ritka és különleges darab.
12g-os Co2 patronnal működik. Tárába 60 db 4, 5 mm-es BB acélgolyó tölthető, egyszerűen beleöntve. Felhúzni és ezzel 1 golyót a csőbe juttatni, a cső alatti "pöcök" előre tolásával lehet. Sima csövű készség létére meglehetősen pontos. 20m -ről konzervdobozt eltalálni vele szinte biztos (persze ha jó szemű lövész "áll" a markolat végén).
Nagyon szép, karbantartott gyűjteményi állapotban.
Átvétel személyesen vagy előre utalás után ajánlott levélként küldve. Utánvéttel nem küldök!! Postaköltséget a vevő állja, aminek összege, e termékre vonatkoztatva: 1800. - Ft.
Kérdésre szívesen válaszolok, ezért utólagos reklamációt nem veszek figyelembe, terméket nem veszek vissza! A termék megvásárlásával elfogadod a feltételeket. Játszadozók és kamulicitálók kíméljenek!
Spórolj a postával, vásárolj tőlem több terméket, így egy postadíjjal és utalási költséggel megúszod, ennek okán akár a második termék relatíve ingyen a tiéd lehet. Több terméknél súlytól függően a postaköltség emelkedhet, tehát az itt feltüntetett postaköltség csak ennek a terméknek az elküldésére vonatkozik!

Jelenlegi ára: 26 000 Ft
Az aukció vége: 2020-03-07 18:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése