2020. július 31., péntek

Switch light 2.0 brutál fényerővel! Falra rögzíthető COB LED lámpa kapcsolóval - Jelenlegi ára: 1 750 Ft


Switch light 2. 0 brutál fényerővel! Falra rögzíthető COB LED lámpa kapcsolóval
Olyan nagy teljesítményű fényforrást keresel, melyet egyszerűen rögzíthetsz bármilyen felületre? Ezt a vezeték nélküli, könnyen rögzíthető lámpát Neked találták ki!
Használd akár beltéren, akár a kertben, garázsban, de az erkélyre is a megfelelő választás lesz egy esti beszélgetéshez, teázgatáshoz.
COB ledeknek köszönhetően olyan erős fénykibocsájtásra képes, amely könnyedén bevilágítja a padlást, a pincét, de a kerti tároló épületet is. Ágy mellé elhelyezve olvasólámpaként, a számítógéphez elhelyezve alapfényt biztosító fényforrásként használhatod, de ideális konyhába is. Új, 2017-es kivitel!
Tökéletes választás olyan helyekre, ahol nincs kiépítve vezetékes áram, hiszen 4db AAA elem behelyezésével üzemeltetheted (melyet a csomag tartalmaz). Bármilyen felületen megállja a helyét: fára, falra tiplikkel (nem tartozék) rögzítheted, fémen pedig mágnes biztosítja a biztos tartást.
A termék teljes burkolata műanyag mely könnyen tisztítható, így semmiféle korrodációtól nem kell tartanod. Használata rendkívül egyszerű! A két állásos, nagy méretű kapcsoló segítségével kacsolhatod be, illetve ki az eszközt.
Technikai információk:
Erős fénykibocsájtás
COB led technológia
Energiaforrás: 4db AAA elem (a csomag tartozéka)
Rögzítés: beépített mágnes vagy csavar (nem tartozék)
Bárhol rögzíthető
Fényerősség: ~300 lumen
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 2 790 Ft
Akciós ár:
1750 Ft


Jelenlegi ára: 1 750 Ft
Az aukció vége: 2020-08-01 10:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése