2022. január 23., vasárnap

XIAOMI MI BAND 2 OKOSKARKÖTŐ - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

TULAJDONSÁGOK:
Csuklón viselhető aktivitásmérő
Aktivitásmérés, alvásciklus-figyelés
Továbbfejlesztett lépésszámláló algoritmus
Figyelmeztetés sétára sok ülés után
Teljesen új dizájn, OLED kijelző, érintőgomb
Beépített, optikai pulzusmérő
Ébresztő, értesítések, hívásjelzés
20 napos üzemidő
TÖBB SZATISZTIKA, TÖBB LÉPÉS
Idő Lépés Pulzus
A MiBand 2 egy OLED kijelzővel rendelkezik, amelyen egy pillantás alatt több mindent le tudsz olvasni. Csak emeld a karod az idő kijelzéséhez, és nyomd meg az érintőgombot a megtett lépések és a pulzus kijelzéséhez.
KISZÁMOLJA A LÉPÉSEID DINAMIKÁJÁT
A MiBand 2-ben továbbfeljesztett lépésszámláló algoritmus kiszűri a nem kívánatos mozdulatokat. Ez a megtett lépések és gyakorlatok mérését még pontosabbá teszi.
SZÁMOL MINDEN SZÍVVERÉST
A beépített mozgás-, és pulzus szenzorokkal,  a MiBand 2 pontosan tudja, mikor kezdted el az edzésedet. Nem kell üzemmódot váltanod, mielőtt elkezded a gyakorlatokat. Használd a pulzusmérőt az edzés hosszának és intenzitásának beállításához. Nyugodj meg, és folytasd a munkát a fitnesz céljaid elérése felé.
MEGINT TÚL SOKÁIG ÜLTÉL?
A tétlenségi riasztás egy diszkrét rezgéssel figyelmeztet Téged, ha sokáig azt érzékeli, hogy ülsz, és itt az ideje egy kis egészségügyi sétának, vagy szünetnek.
MEGVOLT MÁR A NAPI FUTÁSOD?
A napi futás hozzájárul ahhoz, hogy fitt és egészséges lehess. Szinkronizáld az aktivitásmérőt a Mi Fit alkalmazással a telefonodon és kísérd figyelemmel a futásod sebességét és a pulzusodat valós időben.
HOGY ALUDTÁL AZ ÉJSZAKA?
A könnyű és vékony dizájn tökéletes az alvás közbeni viselethez és az alvás megfigyeléséhez. A MiBand 2 méri az alvás hosszát és minőségét, meg tudja különböztetni a különböző alvási ciklusokat, és az adatokat egyből szinkronizálni tudja a telefonodra, miután felébredtél.
AZONNALI FELOLDÁS
A MiBand 2 egyedi azonosító információdat is hordozza. Hozzáadhatod a biztonságos eszközökhöz az Android-os telefonodon, így automatikusan feloldhatod, mikor a telefon közelében vagy, nem kell PIN kódokkal és ujjlenyomatokkal bíbelődnöd. Amikor nem vagy a telefon közelében, más nem férhet hozzá adataidhoz, mert a MiBand 2 hatókörén kívül ugyanúgy szükséges kódos vagy biometrikus azonosítás a telefonra való belépéshez.
BEJÖVŐ HÍVÁSOK, ÜZENETEK ÉS RIASZTÁSOK
Beállíthatod, hogy diszkrét rezgő hívásértesítő érkezzen a MiBand 2-re, így nem mulasztasz el egyetlen hívást, üzenetet és értesítést sem – különösen akkor hasznos ez, ha a telefonodat egy táskában, vagy néma üzemmódban tartod.
IP67 VÍZÁLLÓSÁG
Moss kezet vagy zuhanyozz a MiBand 2-vel a csuklódon. A MiBand 2 ellenáll a víznek, az izzadtságnak és a kozmetikumoknak, a pornak stb.
BELÜL ÉS KÍVÜL IS FINOMODOTT
A fényes fekete kijelző UV álló réteggel van bevonva, és ellenáll a karcoknak és ujjlenyomatoknak. Az érintőgomb felülete textúrázott a kényelmes használat érdekében, 0, 05 mm a barázdamélység, hasonló, mint a CD-k felülete.
Energiatakarékos OLED kijelző – Láss többet, kevesebb energia felhasználásával az egyedi OLED kijelzőn. Egyszerűen érintsd meg a gombot, hogy lásd a legutóbbi statisztikáidat.
Csatlakozz Bluetooth 4. 0-val – A második generációs, alacsony áramfelvételű Bluetooth 4. 0 chipset gyors és stabil kommunikációt biztosít az aktivitásmérő és a telefon között. Hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít stabil adatátvitel mellett.
20 napos akkumulátor üzemidő – A MiBand 2 elképesztő, 20 napos akkumulátor üzemidővel rendelkezik. A nagy teljesítményű Lithium-Polymer akkumulátor kicsi és könnyű.
Precíziós szenzorok – A magas érzékenységű gyorsulásmérő és pulzusmérő szenzorok nem csak pontosak, hanem extrém módon energiatakarékosak is.
TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A CSUKLÓDRA
A szíj szorosan tartja a szenzort a helyén és tökéletesen simul a csuklódra még a legerőteljesebb gyakorlatok közben is. A szíj egy különleges, sima, kellemes tapintású, formatartó anyagból készül, amely hipoallergén, és az érzékeny bőrű emberek is bátran viselhetik.
KEMÉNY TESZTEKNEK ALÁVETVE
70° C -20° C 1, 2 M KORRÓZIÓ
70° C-os környezetben tesztelve 128 órán keresztül -20° C-os környezetben tesztelve 128 órán keresztül Eldobás / ütődés teszt 12x 1, 2 méter magasságból Petróleum zselében áztatva 24 órán keresztül
A MI FIT ALKALMAZÁS MÉLYSÉGEI
Nézz napi, heti és havi részletes kimutatást a megtett lépéseidről, alvásminőségedről és pulzusodról a Mi Fit alkalmazás segítségével. Egy helyen juthatsz azonnali statisztikákhoz, és beállíthatod az értesítéseket, riasztásokat, és még sokkal többet is, pl. szinkronizálhatod teljesítményedet a Google Fit alkalmazással és a Google fiókoddal.
MIBAND SIKERSZTORI
2014-es piacra kerülése óta világszerte több, mint 20 millió MiBand talált már gazdára. Ez egyedülálló eredmény, főleg a kínai gyártók mezőnyében irigylésre méltó. Jelenleg a Xiaomi a MiBand aktivitásmérővel a világpiac mintegy 25%-át uralja, azaz a világon minden negyedik eladott aktivitásmérő egy MiBand.  Számtalan tesztben bizonyította már, hogy gond nélkül felveszi a versenyt a neves gyártók hasonló termékeivel, a MiBand viszont azok árának töredékéért kelleti magát. Sokaknak idegenül hat a Xiaomi neve, de a fiatal, startup-ként indult kínai IT vállalkozás mára bizony a mobil piac TOP5 gyártója között tudhatja magát, és szorongatja a nagy gyártókat jó minőségű, magas specifikációjú és rendkívül olcsó termékeivel.
 
SPECIFIKÁCIÓK:
Gyártó Xiaomi
Modell MiBand 2 XMSH04HM
Szín Fekete, cserélhető színű szíjak (külön kaphatók)
Töltés Mellékelt USB kábellel (hálózati töltő külön kapható)
Bluetooth Bluetooth 4. 0 BLE
Funkciók Készülék képernyőzár feloldás (Android 5+)
Aktivitásmérés, lépésszámláló
Pulzusmérés
Alvásciklus-mérés
Ébresztés, értesítések kezelése, rezgő hívásjelző
Adatok tárolása, súly-, és pulzus adatok tárolása
Sétára figyelmeztetés sok ülés után
MiBand 2 keresése funkció
0, 42” OLED kijelző
Jobb-, vagy balkezes használat
Teljes megtett távolság kijelzése
Átlagos napi megtett lépésszám
Megosztás közösségi hálózatokon, Google Fit szinkronizálás
Akkumulátor 70 mAh Lithium-Polymer
kb. 20 nap üzemidő egy töltéssel
Vízállóság IP67 azaz korlátozottan vízálló
Teljes mértékben védett por ellen és Vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig (0, 15– 1 m között 30 percig)
Szenzorok Gyorsulás érzékelő G-szenzor (katonai fokozatú – military grade)
Optikai fényszenzoros pulzusmérő
Felhasznált anyagok Előlap: fényes fekete kapacitív
Burkolat: polikarbonát műanyag
Pánt gombok: alumínium
Pánt: DowCorning TPSiV
Méret:  Egység mérete 15, 7 x 40, 3 x 10, 5 mm,  állítható pánt 155 mm – 210 mm, teljes hosszúság 235 mm
Tömeg 7 g.
Kompatibilitás Android 4. 4+, Bluetooth 4. 0+**,  iOS 7+ (iPhone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus/6S/6S Plus/SE/7/7 Plus)


Jelenlegi ára: 2 690 Ft
Az aukció vége: 2022-01-24 10:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése