2019. június 26., szerda

Fekvő infraszauna eladó, jó üzleti lehetőséggel!!! - Jelenlegi ára: 160 000 Ft


PROFILVÁLTÁS MIATT ELADÓ VÁLT SZERETETT FEKVŐ INFRASZAUNÁM!!!  
KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, ALKALMANKÉNT 600 KALÓRIÁT ÉGET EL, SEJTSZINTEN MÉREGTELENÍT!!
NAGYON SZUPER FOGYNI VÁGYÓKNAK, ÍZÜLETI PROBLÉMÁKKAL KÜZDŐKNEK, MÉREGTELENÍTÉSHEZ, ÉS KIVÁLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG!!
„ Az infraszauna segítséget jelenthet:
-      alakformálás, testsúlycsökkentés (égessen el 600 kalóriát mozgás nélkül! )
-      sejtszintű méregtelenítés
-      természetes fájdalomcsillapítás
-      krónikus gyulladás, ízületi problémák csökkentése
-      vérnyomás normalizálása
-      keringésjavítás
-      depresszió csökkentése
 
A szaunázás során hétszer több méreganyag és nehézfém távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában. A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz, viszont a  napsugárszaunát használók esetében ez az arány mindössze 80-85%. A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok, és különböző mérgező nehézfémek teszik ki. A sejtek szintjéről induló hipertermikus méregtelenítésnek köszönhetően már az első alkalom után frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát.
A szauna ugyanúgy távolítja el a zsírt, mint amikor kicsavarunk egy szivacsot, de egyúttal eltávolítja szervezetünkből a zsírban tárolt méreganyagokat is.
A szauna használatának klinikailag igazoltan drasztikus súlycsökkentő hatása van. Egy 2009-es tanulmány bizonyította, hogy mindössze 3 hónap alatt jelentős súly és derékkörméret csökkenés érhető el napsugárszauna használatával.
Azoknak az esetében, akik ülő életmódot folytattak ízületi gyulladás, szív-, és érrendszeri betegségek, vagy légzési bántalmak miatt, a javulás még nagyobb mértékű volt.
Az infravörös sugárzás segítségével természetesen csillapítható a fájdalom és a krónikus gyulladás. Az infravörös sugarak behatolnak az ízületbe, izmokba és szövetekbe. Fokozzák a vérkeringést és ezáltal az oxigén áramlását a testszövetekhez. Azáltal, hogy az infravörös hő a fájdalmat az idegvégződéseken csökkenti, csökken az izmok feszessége is és beindulnak a szervezet saját természetes gyógyító mechanizmusai.
A közeli infravörös hullámhosszú sugárzás növeli sejtjei energiafejlesztő képességét. Ezáltal stimulálja az immunrendszert és a test saját gyógyító mechanizmusait.
Továbbá segít a májnak, a veséknek, a beleknek, a tüdőnek, a bőrnek, és a többi méregtelenítő szervnek a méreganyagok semlegesítésében, a leghatékonyabb működésben. ”

Jelenlegi ára: 160 000 Ft
Az aukció vége: 2019-07-17 12:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése